kaspersky
Τα νέα μας
[16.03.2016] - 10 λόγοι για να επιλέξετε το Kaspersky Endpoint Security for Business
Με τους εξαιρετικά δυναμικούς κινδύνους που κρύβει το σημερινό τοπίο, μια αρκετά καλή ασφάλεια δεν είναι πλέον αρκετή. Δεδομένου του υφιστάμενου περιβάλλοντος απειλών, η προστασία της επιχείρησής σας προϋποθέτει ισχυρή δέσμευση για την απόκρουση των απειλών που γνωρίζετε, εκείνων που δεν γνωρίζετε, αλλά και εκείνων που δεν μπορείτε να φανταστείτε. Ενώ δυνητικά ο κίνδυνος της απειλής υπάρχει για κάθε επιχείρηση, δεν είναι όλες οι επιχειρήσεις εξίσου καλά προετοιμασμένες. Δείτε τους 10 λόγους για τους οποίους το Kaspersky Endpoint Security for Business θα πρέπει να αποτελέσει το εταιρικό σας πρότυπο για την προστασία της επιχείρησής σας από αυτές τις απειλές και τους δράστες τους:
1. Η πιο ισχυρή λύση ασφάλειας στον κλάδο. Η Kaspersky Lab παρέχει την πιο αποτελεσματική ασφάλεια από γνωστές, άγνωστες και προηγμένες απειλές κακόβουλου λογισμικού από οποιονδήποτε κορυφαίο προμηθευτή, γεγονός αποδεδειγμένο από ανεξάρτητες πηγές. Μόνο μέσα στο 2014, τα προϊόντα της Kaspersky Lab αναδείχθηκαν πρώτα σε 51 από 93 ανεξάρτητες δοκιμές και αξιολογήσεις. Κανένα ανταγωνιστικό προϊόν ή λύση δεν πλησιάζει αυτά τα αποτελέσματα.
2. Διεθνώς αναγνωρισμένο οικοσύστημα διαχείρισης απειλών. Οι γνώσεις μας για τις εσωτερικές διεργασίες ορισμένων από τις πιο εξελιγμένες επιθέσεις παγκοσμίως, σε συνδυασμό με τη δυνατότητά μας να τις εντοπίζουμε και να τις παρακολουθούμε, έχουν καταστήσει την Kaspersky Lab έμπιστο συνεργάτη για μερικούς από τους σημαντικότερους οργανισμούς ασφάλειας και επιβολής του νόμου στον κόσμο, όπως η INTERPOL. Οι πληροφορίες που έχουμε συλλέξει βρίσκονται στον πυρήνα κάθε εγκατάστασης του Kaspersky Security for Business.
3. Μία ολοκληρωμένη πλατφόρμα. Κανένας άλλος προμηθευτής δεν αναπτύσσει πολυεπίπεδες τεχνολογίες που στοχεύουν συγκεκριμένα όλο το φάσμα απειλών τερματικών κόμβων και τις ενσωματώνει σε μία πλατφόρμα ασφάλειας. Η Kaspersky Lab αναπτύσσει η ίδια τις τεχνολογίες που χρησιμοποιεί και τις ενοποιεί απρόσκοπτα χωρίς διενέξεις, ανεπάρκειες, επικαλύψεις ή κενά ασφαλείας.
4. Κεντρική διαχείριση. Η διαχείριση όλων των λύσεων τερματικών κόμβων της Kaspersky Lab για σταθμούς εργασίας, φορητές συσκευές και εικονικές μηχανές γίνεται από μία απομακρυσμένη κονσόλα, το Kaspersky Security Center, παρέχοντας απόλυτη ορατότητα και έλεγχο σε όλη την εταιρική υποδομή τερματικών.
5. Προηγμένος έλεγχος εφαρμογών. Τα ευάλωτα σημεία των εφαρμογών αποτελούν σημαντικά σημεία εισόδου για κακόβουλο λογισμικό. Η πολυεπίπεδη προσέγγιση της Kaspersky Lab περιλαμβάνει τεχνολογίες παρακολούθησης εφαρμογών και ελέγχου πρόσβασης, καθώς και δυναμικούς ελέγχους εκκίνησης, με την υποστήριξη του μοναδικού εργαστηρίου της εταιρείας μας, του Whitelisting Lab. Ένα περιβάλλον δοκιμών για σενάρια "άρνησης από προεπιλογή" (default deny) επιτρέπει την ασφαλή και εύκολη δοκιμή αυτής της ισχυρής δομής ασφάλειας.
6. Απρόσκοπτη και απλή ασφάλεια φορητών συσκευών. Με την κεντρική διαχείριση φορητών συσκευών και εφαρμογών, μπορείτε να προστατεύσετε τα δεδομένα σας από απόσταση, ακόμα και σε συσκευές που ανήκουν σε εργαζομένους. Μια πύλη αυτόματης εξυπηρέτησης παροτρύνει τους χρήστες να αναλάβουν οι ίδιοι την ευθύνη για την ασφάλεια των φορητών συσκευών τους. KESB 10 Reasons/V2.0/July 2015/Global © 2015 Kaspersky Lab. Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος. Τα σήματα κατατεθέντα και τα σήματα υπηρεσιών αποτελούν ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους.
7. Απόλυτα ενσωματωμένη κρυπτογράφηση. Οι ρυθμίσεις κρυπτογράφησης εφαρμόζονται στο πλαίσιο της ίδιας πολιτικής που ισχύει για την προστασία από κακόβουλο λογισμικό, τον έλεγχο συσκευών και άλλα στοιχεία ασφαλείας για τερματικές συσκευές. Τα αδρανή και τα μεταφερόμενα δεδομένα προστατεύονται μέσω κρυπτογράφησης σε επίπεδο δίσκου και αρχείου, η οποία ενσωματώνεται απρόσκοπτα σε επιλογές ελέγχου ταυτότητας του χρήστη με καθολική σύνδεση και χρήση διακριτικού.
8. Διαχείριση τερματικών σε όλο τον κύκλο ζωής. Από τη δημιουργία "χρυσού ειδώλου" και τη διαχείριση πόρων έως τις απογραφές, τη σάρωση για ευπάθειες και την αυτοματοποιημένη διαχείριση ενημερώσεων κώδικα, τα εργαλεία Kaspersky Systems Management προσφέρουν διαχείριση ασφάλειας για όλο τον κύκλο ζωής μέσω του Kaspersky Security Center.
9. Δυνατότητα κλιμάκωσης. Η υποστήριξη για έως ένα εκατομμύριο αντικείμενα του Active Directory, σε συνδυασμό με τον Έλεγχο πρόσβασης βάσει ρόλων και τα προφίλ διαμόρφωσης παραμέτρων, επιτρέπει την ευελιξία σε πολύπλοκα περιβάλλοντα, ενώ η ενοποίηση με κορυφαία συστήματα SIEM για αναφορά και προστασία επιτρέπει την προστασία ολόκληρης της επιχείρησής σας. Το Kaspersky Endpoint Security for Business αναπτύσσεται μαζί με την επιχείρησή σας.
10. Δέσμευση. Η Kaspersky Lab επικεντρώνεται πλήρως στην ασφάλεια IT - είναι στο DNA μας. Υπό την καθοδήγηση του Eugene Kaspersky, ενός από τους κορυφαίους ευαγγελιστές της ασφάλειας στον κόσμο, δεσμευόμαστε να διερευνούμε περιστατικά εγκλήματος και κατασκοπείας στον κυβερνοχώρο σε όλον τον κόσμο και σε κάθε επίπεδο, καθώς και να αναπτύσσουμε διαρκώς πρωτοποριακές τεχνολογίες για την προστασία όλων των πελατών μας από γνωστές, άγνωστες και προηγμένες απειλές ασφάλειας. Ανεξάρτητες δοκιμές μέσα στο 2014 ανέδειξαν την ηγετική ικανότητα της Kaspersky Lab στην προστασία τερματικών.* Βαθμολογία 3 ΠΡΩΤΩΝ θέσεων Αριθμός ανεξάρτητων δοκιμών/αξιολογήσεων ThreatTrack (VIPRE) Kingsoft BullGuard AhnLab Qihoo 360 Avira G DATA Bitdefender ESET Tencent Sophos Microsoft Panda Security F-Secure Avast AVG Symantec Trend Micro Intel Security (McAfee) Kaspersky Lab Πρώτες θέσεις: 51 Συμμετοχή σε 93 δοκιμές/ αξιολογήσεις ΠΡΩΤΕΣ 3 = 71% * Σημειώσεις: • Σύμφωνα με τα συνοπτικά αποτελέσματα ανεξάρτητων δοκιμών το 2014 για εταιρικά, καταναλωτικά προϊόντα και προϊόντα για φορητές συσκευές. • Η σύνοψη περιλαμβάνει δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν από τα ακόλουθα ανεξάρτητα εργαστήρια δοκιμών και περιοδικά: Εργαστήρια δοκιμών: AV-Comparatives, AV-Test, Dennis Technology Labs, MRG Effitas, NSS Labs, PC Security Labs, VirusBulletin • Το μέγεθος της φυσαλίδας αντικατοπτρίζει τον αριθμό των 1ων θέσεων που επιτεύχθηκαν.

Notice:
PRegistry - Set lang id to 1 in session.